sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Karkumatkalla

Karkasimme viikonlopuksi orastavaa remonttia pakoon maalle. Mukaan tarttui useampi rulla ylijäämätapetteja ja boordeja (joista toivottavasti lisää myöhemmin), rutkasti lampaanhajua, kananmunia ja hyvää mieltä. Kotiin tullessa tosin hyvä mieli oli koetuksella: 

1) Kotiovella oli kiva huomata, että se avainnippu, jossa sekä kotiavaimet, työavaimet, työpaikan kaapin avaimet, pyörän avaimet ja parit muut vara-avaimet roikkuvat, on jäänyt maalle.
2) Pesukone polttaa kaikki sulakkeet - eli on ilmeisesti rikkoutunut muutossa. Se niistä puhtaista vaatteista.
3) Edellisistä johtuen huominen työpäivä alkaa jännittävissä merkeissä: millä keinoin pääsen sisään töihin - ja missä vaatteissa? Uuden pesukoneen hankintaa hankaloittaa myös se, että jostain syystä myös verkkopankkitunnukset ovat karanneet viikonlopun aikana teille tietämättömille.

Mutta palatakseni kivempiin asioihin - lampaanhajuun ja kananmuniin (nähtävästi myös paremman kameran muistikortinlukija ja virtapiuha ovat kateissa, joten nämä kelvatkoon):
Veikkaan, että tänään toisteltu mantra "milloinmemennääntakaisin milloinmemennääntakaisin milloinmemennääntakaisin" jatkuu myös ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti