sunnuntai 22. joulukuuta 2013

H-hetkeä odotellessa

Jouluaattona meillä juhlii 11 henkilöä ja ainakin 3 koiraa, joten on aika karistaa vähän pölyjä nurkista. Koska puolet lahjoista on edelleen hankkimatta (ehtii hyvin vielä huomenna) ja ruokavalmistelut aloittamatta (ehtii aivan varmasti vielä huomenna), päätimme tehdä olohuoneelle pikamuodonmuutoksen. Ruokapöytä (joo, se on jatkettava, jos mietit aaton ruokailijamäärää) piileskeli aiemmin nurkan takana siten, että sitä ei juuri tullut käytettyä. Nyt siihen voisi jopa kuvitella istuvansa!


Okei, täytyy kaivaa tuohon pari taulua niin täällä ei näyttäisi ihan siltä että ollaan asuntoesittelyssä.

Nurkkaus, jossa pöytä ennen asui, näyttää pikamuodonmuutoksen jälkeen tältä:


Okei, tarvitaan yksi kirjahylly lisää, sähkömies tai -nainen, joka vetää tuonne kattolampun sekä työpöytä. Niin, ja SE tapetti!

Meidän eteinen on tyypillinen rintamamiestalon eteinen, joka on alkujaan tarkoitettu kylmäksi kuistiksi. Joku nero on onneksi asentanut sinne myöhemmin patterit, mutta säilytystiloja ei sieltä(kään) oikeastaan löydy. Tästä johtuen olemme tuskailleet koko syksyn erilaisten kadonneiden hanskojen ja lattialle kasautuneiden pipojen ja kaulahuivien kanssa. Järkevimpiäkin investointikohteita tästä talosta varmaan löytyisi, mutta mitta tuli vastaan ja ostin itselleni joululahjan.


Netti-ilmoituksen takaa paljastui juuri oikean kokoinen lipasto! Tuskin mitään antiikkia, mutta kelpaa tarkoitukseensa paremmin kuin hyvin. Kiva kun muutit meille, kuka sinut sitten tekikään.

4 kommenttia:

 1. Jee, sisustuskuvia!:) Ihanan näköistä teillä!

  Suloista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! On täällä toki vielä vähän fiksailemista, mutta huonekalujen järjestely teki kyllä ihmeitä:)
   En kehtaa toivottaa enää hyvää joulua joten sitäkin parempaa uutta vuotta sitten:)

   Poista
 2. Teillähän näyttää tosi kodikkaalta jo! Millon saa paukata kylään? :) Uskaltaako ottaa yhden koiran mukaan vai syödäänkö se? Terv, Mette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo pikkuhiljaa, vaikka tekemistä kyllä on! Ja melkein milloin vaan, viikonloput on ehkä helpoimpia mutta myös illat käy jos sovitaan tarpeeksi etukäteen. Tervetuloa siis! Ja uskaltaa, jos se ei syö meitä tai meidän koiria:D Nää kaksi nimittäin lakoavat maan tasalle ja pysyvät nurkissa aina, kun vastaan tulee yhtään suurempia tyyppejä..

   Poista