sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Seuraava projekti

Koska edellinen remontoitu huone on lattialistoja lukuun ottamatta valmis ja kylpyhuoneremontti edistyy äärimmäisen hitaalla vauhdilla, seuraava järkevä askel on tietysti kääntää olohuoneen sisustus ympäri ja tehdä pientä pintaremonttia. 

Olohuoneessa oli alun alkaenkin vähän puunattavaa. Lattiassa oli lähes neliön kokoinen reikä, josta paistoivat kaikki edelliset kerrokset laminaattia, muovimattoa, pinkopahvia sekä sen alla oleva raakalankkua. Edellämainitut on sittemmin jo korvattu puulattialla, mutta seinästä puuttuu edelleen palasia ja paria seinää koristaa elämänsä parhaat päivät nähnyt tapetti.

Sen tilalle voisi laittaa vaikka tällaisen.


Tapetti on Lewis and Woodin Adam's Eden. Luonnossa tuo näyttää tietysti vielä ziljardi kertaa paremmalta.

4 kommenttia:

 1. Toi tapetti on hieno!:) PS Heitin sulle jouluhaasteen.

  VastaaPoista
 2. Hihii, niin on! Pakko hankkia se jossain vaiheessa. Ja jee, kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Apua ihana tapetti...! Yritän ettiä meille eteiseen jotakin valko/vaaleapohjasta tapettia. Koska ihastelin tuota hallinkin mansikkavaras-tapettia niin löysin ansiostas jotain aivan ihanaa: http://shop.ninacampbell.com/sylvana-arboretum-wallpaper.html ja 02-värissä <3<3<3

  Terv, Mette ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Remontti tosin etenisi vähän nopeammin jos ei olisi näin kallis maku..
   (Ja tuo tapetti sopis kyllä teille. Olisi pitänyt varoittaa, nuo sivustot kun löytää niin sieltä ei pääse enää pois tilaamatta..)

   Poista