maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ongelman äärellä

Olen aina ajatellut, että koska sisustuslehdet ovat kuvia toinen toistaan hienommista kodeista, hienojen sisustus(ja remontointi)materiaalien hankkiminen olisi helpompaa kuin jogurtin ostaminen kaupasta. Väärin! 
Olen viettänyt useampia tunteja ensin verkkokauppojen sivuja selaten ja sittemmin rautakauppojen kylpyhuone- ja tapettiosastoilla. Toistaiseksi olen löytänyt materiaaleja, jotka näyttävät tosi kivoilta kaupassa ja kotona vähemmän hohdokkailta. 
Kuten nämä hulppeat, Tapettitalosta löytyvät Birger Kaipiaisen suunnittelemat tapetit, joiden pitäisi tyylillisesti sopia täydellisesti tulevaan takkahuoneeseen. Värillisesti ne saisivat huoneen näyttämään kellariakin synkemmältä. Tai nämä hauskat kypyhuoneen laatat (painotus sanalla hauskat, ovat varmasti todella hauskat asentaa). Epäilen vahvasti niiden istuvuutta ullakolle sijoittuvaan kypyhuoneeseen.Kotiin ei ole vielä tarttunut ainuttakaan tapettia, maalia tai lattialaattaa, vaan huomattavasti jokapäiväisessä elämässä hyödyllisempiä varusteita: pioni ja ovimatto. Seuraavalta sisustus- ja rautakauppareissulta aion kotiuttaa myös vierassängyn. Meillä käy yövieraita keskimäärin kerran vuodessa, joten viimeisin näistä onkin todella tarpeellinen investointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti